Weer naar huis - Reisverslag uit Incheon, Zuid-Korea van Mark en Berte Zeist - WaarBenJij.nu Weer naar huis - Reisverslag uit Incheon, Zuid-Korea van Mark en Berte Zeist - WaarBenJij.nu

Weer naar huis

Door: Berte & Mark

Blijf op de hoogte en volg Mark en Berte

17 Juli 2010 | Zuid-Korea, Incheon

Hallo iedereen!

Bij deze dan alweer ons laatste verhaal voor het dagboek. Inmiddels zitten we op het vliegveld Incheon in de lounge.

Sinds ons laatste verhaal uit Seogwipo hebben we gelukkig nog een paar mooie dagen gehad. Nadat we met de boot aangekomen waren op het vaste land, zijn we naar Mokpo gegaan. Hoe kan het ook anders, weer een havenstad :p

Het plan was om twee dagen in Mokpo te blijven, waarvan we een dag naar Wolchulsan National Park zouden gaan. De andere dag moest nog ingevuld worden.

Na een iets zwaardere wandeltocht, nou, bijna klimtocht, hebben we besloten de tweede dag lekker rustig aan naar Seoul te rijden. Ondanks dat Wolchulsan wat heftiger was dan gedacht, was het wel echt de moeite waard!

Aangekomen in Seoul zijn we op zoek gegaan naar een iets luxer hotel, om lekker uitgerust af te sluiten. Net aan het einde van de vakantie moet je er dan achterkomen dat voor zeven euro meer je een megakamer kan krijgen.. Eigen jaccuzi.. Eigen stoomdouche.. 120 cm TV met keuze uit +/- 200 gratis films.. Dat hadden we graag eerder geweten :p

Dus nu kunnen we uitgerust beginnen aan de vlucht terug naar ons Nederland. Geniet nog even van de laatste foto's. Voor de echte verhalen zal je toch op z'n minst een keer op de koffie moeten komen ;)

In ieder geval bedankt voor alle leuke reacties!

Groeten, Mark & Berte

• 17 Juli 2010 - 13:17

Lizanne:

Een hele goede reis terug en tot snel!!

Liefs

• 17 Juli 2010 - 13:33

Roeltje:

toch nog ff een reactie. Een hele goede reis terug naar NL. Ik ben helaas niet thuis wanneer jullie terug komen maar dan zie ik jullie zowiezo zondag. c u soon